Praf de ouă gălbenuș

Afiseaza: 1-1 din 1 produse

 Filtre
Marfa este insotita de certificate de calitate.
Termen de valabilitate : 16 luni


Caracteristici :
- produse pasteurizate
- temperatura de depozitare : +5 -> +30 Celsius
- produse conform normelor europene
- mod de preparare simplu si igienic

Avantaje :
- 1 kg praf galbenus de ou este echivalentul a 125 galbenuse de ou

- nu necesita un spatiu de depozitare special frigorific
- elimina procesul de spalare al oualelor
- scaderea costurilor cu materia prima

Domenii de utilizare :

- produse de patiserie
- produse de panificatie
- productia de maioneza
- preparate din carne
- preparate din peste
- paste fainoase
- delicatese
- fabrici de inghetata
- preparate farmaceutice
- branzeturi
- bauturi dietetice
- supe
- omlete
- industria carnii
- industria hoteliera
- restaurante, cantine
- preparare sosuri

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!